WORKSHOP LIGHTPAINTING

stw_11_jan_5

Altijd al willen lightpainten?

Nu is je kans! Wij zorgen voor een avondvullend programma van ruim 3 uur waarin we je van alles leren over lightpainting met staalwol. 
Wij verzorgen de avond bij de Wellerwaard. Een mooie recreatie plas in de Noordoostpolder. Hier hebben we veel plekken waar we mooie composities kunnen maken, denk daarbij aan steigers, strand, bruggen etc.
 
De avond beginnen we met een klein stukje theorie, we leggen onder het genot van een kopje koffie uit hoe het allemaal in zijn werk gaat en wat we precies gaan doen. 
Daarna zullen we naar verschillende stukken lopen om daar te gaan lightpainten. Als je het leuk vind krijg je zelf ook de kans om even met het staalwol te draaien. Een belevenis die je niet snel zal vergeten. 
Wij lopen constant tussen de deelnemers door om te kijken of het lukt en zullen eventueel tips geven over de instellingen maar ook denken we mee met de compositie. Zo kom je thuis met de mooiste plaatjes!

logo full

Datum volgt snel!

Door de Corona tijd is de laatste workshop komen te vervallen. Helaas zijn de avonden nu te licht en zal in het najaar een nieuwe datum volgen.

De kosten van de workshop zijn €69,- per persoon en zijn inclusief koffie en gebak, en een drankje achteraf. 

De locatie is :
restaurant Bij Ons in de Wellerwaard.
Friese Pad 4a
8305 AZ Emmeloord

Wacht niet te lang en meld je aan!

PA_st1
Bedankt voor de leuke avond. Weer veel geleerd, I love staalwol. Ook fijn dat jullie er voor zorgen dat iedereen met mooie foto’s thuiskomt. #aanrader

José